EFPC 2018 Crete conference 24-25 September

2018 EFPC Conference Crete
24-25 September
 

"Vulnerability and Compassion: The role of Primary Care in Europe"  How to overcome the austerity period?

At the Technological Educational Institute of Crete

address: Stauromenos, Zip code:71004

Registration Crete 2018

 

 

Main conference: Starting time: Monday 9.00 am, closure time: Tuesday 15.00 pm

In close collaboration with the University of Crete, Clinic of Social and Family Medicine (CSFM) and Technological Educational Institute of Crete (TEI) , the EFPC will organize its' 2018 conference in Heraklion (Crete) with numerous opportunities to organize interactive sessions. The main topic of this year will be  "Vulnerability and Compassion: The role of Primary in Europe"  How to overcome the austerity period? and the future of primary care in Europe. Hope you will join us in 2018 in Crete! 

Programbook now online!

 

                 

 

WIFI login at building K44/45: 

user name: efpc@teicrete.gr
password: efpcguest

Day 1 – Monday 24 September 2018

Morning

Afternoon

08:00

Registration (Reception hall at the main building K44/45)

13:45

Key-note Juan Tello (Amphitheatre K28)

09:00

Welcome (Amphitheatre K28)

14:00

Walking break (15 minutes)

Coffee/tea at the main building K44/45

09:10

Key-note prof. Alexis Kalokerinos

14:15

Parallel sessions, round 3 (90 minutes)

  • Workshops
  • Research abstract workshops

09:30

Key-note Katerina Nomidou

15:45

Parallel sessions, round 4 (90 minutes)

  • Workshops
  • Research abstract workshops

10:00

Walking break (30 minutes)

Coffee and tea is served in main building K44/45

17:15

EFPC General Assembly

in Room α (Alpha)

For EFPC members only

10:30

Parallel sessions, round 1 (45 minutes)

  • Meet the key-note
  • Round table
  • Multimedia presentations
  • Research abstract workshops
  • Presentation of the European Health Parliament
  • Poster debate sessions

20:30

Dinner

11:15

Parallel sessions, round 2 (90 minutes)

  • Workshops
  • Research abstract workshops

 

 

12:45

Lunch is served in main building K44/45 (60 minutes)

 

 

 

Day 2 – Tuesday 25 September 2018

Morning

Afternoon

09:00

Key-note Richard Wilkinson (Amphitheatre K28)

13:15

Parallel sessions, round 7 (90 minutes)

  • Workshops
  • Research abstract workshop

09:45

Walking break (15 minutes)

Coffee is served in main building K44/45

14:45

Conference summary by Sally Kendall in Room α (Alpha)

 

10:00

Parallel sessions, round 5 (45 minutes)

  • Meet the key-note
  • Multimedia presentations
  • Workshops
  • Poster debate sessions

15:00

Closure including

EFPC 2019 Nanterre

10:45

Parallel sessions, round 6 (90 minutes)

  • Workshops
  • Research abstract workshops

 

 

12:15

Lunch is served in main building K44/45 (60 minutes)

 

 

 

 

Crete, the beauty of the Island with all its' touristic highlights!

Location main conference:

Technological Educational Institute of Crete

Heraklion, Stauromenos, Zip code:71004; tel: +30 2810-379200