Download Program Book!

Program Overview

Day 1 – 26 September 2022

Morning Afternoon
08:00 Registration 13:30 Short note: Hilde Crevits, Minister for Welfare, Health and Family, Flemish Community

Key-note Menia Koukougianni

09:00 Welcome words:
Mathias De Clercq, Mayor GhentWelcome by the Dean of the Faculty of Medicine and Health Sciences – Ghent University, Professor Piet HoebekeHans Kluge, WHO Regional Director for Europe (video presentation)
14:00 Round 3: 10 parallel sessions (45 min)

  • Meet the key-note
  • Video presentations
  • Policy debates
09:15 Key-note Valeria Cappellato 14:45 Break (15 min)
09:45 Break (30 minutes)  15:00
 
Round 4: 8 parallel sessions (180 min)

Site-visits illustrating Primary Care / Integrated Community Care

10:15 Round 1: 10 parallel sessions (45 min)

  • Meet the key-note
  • Video presentations
  • Policy debates
18:00


19.30

EFPC General Assembly (For EFPC members only)
11:00 Round 2: 8 parallel sessions (90 min)

  • Workshops
20:00 Dinner at the opera house
12:30 Lunch is served (60 min)  

Day 2 – 27 September 2022

Morning Afternoon
08:30 Short note: Frank Vandenbroucke Belgian Federal Minister for Public Health and Social Affairs

Key-note Damiaan Denys

13:30 Round 7: 8 parallel sessions (90 min)

  • Workshops
09:15 Break (15 min) 15:00 Key-note Maria van den Muijsenbergh
9:30 Round 5: 8 parallel sessions (90 min)

  • Meet the key-note
  • Workshops
15:30 Closing
11:00 Round 6: 8 parallel sessions (90 min)

  • Workshops
15:45

17.00

Extra session for #EFPC2023 Istanbul
12:30 Lunch is served (60 min)  
Download Program Book!
Registration CLOSED
General Info
Pre-Conference
Program
Call for Abstracts
Registration
KEYNOTES SPEAKERS
Themes
Organising&Scientific Committee
Premises&Accommodation